Innovatieve marktspeler van duurzame oplossingen

Plan een oriënterende afspraak in

 • Quickscan
 • Contact binnen 2 werkdagen
 • Praktische adviezen
Plan een afspraak

Adviseren in de nieuwste mogelijkheden van duurzame energie?

Bij het verduurzamen komt heel wat kijken. Naast het begeleiden van de klant hoort u ook rekening te houden met opkomende regelgeving, complexe subsidie aanvragen en veiligheidsnormen. Of dat niet genoeg is is de technologie rondom duurzame energie volop in ontwikkeling.
Als leverancier en ontwikkelaar van innovatieve energieoplossingen informeren wij adviesprofessionals graag over de mogelijkheden. Zodat wij gezamenlijk als pioneer een unieke bijdrage leveren aan de transitie naar duurzame energie.
Wij hechten waarde aan nauw contact. Zodat alle vragen over de werking, technische berekeningen en financiering van op een gepaste manier kunnen worden beantwoord. Met als doel dat de adviesprofessional op een aangename wijze zijn klant kan informeren over de beste mogelijkheden . Eindresultaat? Een geslaagde adviseur die het perspectief voor zijn klanten een stuk mooier maakt!

Stap 0/0
  *is een verplichtveld

  Wij ondersteunen op de volgende gebieden

  Elektriciteit

  Koeling

  Energie opslag

  Warmte

  Brandwering

  Inspecties

  Verzekeringen

  Koppelen aan de juiste partners

  Procesbegeleiding van A-Z

  Referenties

  Als installateur maakt VenFeld het voor mij mogelijk om mijn bedrijf uniek te positioneren in de energiemarkt. Na een aangename periode van samen optrekken kan mijn team de innovatieve producten van VenFeld inmiddels zelfstandig aanbieden en installeren. TheoAtechpro

  “Met de combinatie van zon-thermische buizen met een adsorptie of absorptie koelsysteem of warmtepomp bent u voorzien van één van de meest duurzame, betrouwbare en onderhoudsarme systemen voor warm water bereiding en koeling!”Nando Klein Gunnewiek

  Wilt u ook?

  Optimale brandveiligheid aanbieden

  Bewust worden van adsorptie koeling

  Kennis verruimen rondom duurzame warmte

  Bewust zijn van de nieuwste energie oplossingen

  Plan dan een afspraak in! >

  Plan een oriënterende afspraak in

  • Quickscan
  • Contact binnen 2 werkdag
  • Praktische adviezen
  Plan een afspraak

  Wij bieden duurzame energie oplossingen aan met onder andere de volgende producten: