Uw leverancier van duurzame oplossingen

Plan een oriënterende afspraak in

 • Quickscan
 • Contact binnen 2 werkdagen
 • Praktische adviezen
Plan een afspraak

De nieuwste soorten duurzame energie leveren?

Bij het verduurzamen komt heel wat kijken. Naast de wensen van de klant hoort u ook rekening te houden met opkomende regelgeving, complexe subsidie aanvragen en toenemende veiligheidsnormen. Of dat niet genoeg is is de markt van duurzame energie volop in ontwikkeling.

Als leverancier van innovatieve energieoplossingen informeren wij installateurs van de mogelijkheden. Zodat wij gezamenlijk een verfrissende bijdrage leveren aan de transitie naar duurzame energie. Naast het leveren van topkwaliteit onderhouden wij ook graag nauw contact met onze afnemers. Zodat alle vragen over de werking, technische berekeningen en financiering van het product over een kopje thee kunnen worden gesteld. Met als doel dat de installateur op een aangename wijze de hoogste kwaliteit aan zijn klanten levert.

Eindresultaat? Tal van verantwoorde projecten die allemaal een serieuze bijdrage leveren aan het realiseren van de ambitieuze klimaatdoelstellingen!

Stap 0/0
  *is een verplichtveld

  Wij ondersteunen op de volgende gebieden

  Elektriciteit

  Koeling

  Energie opslag

  Warmte

  Brandwering

  Inspecties

  Verzekeringen

  Koppelen aan de juiste partners

  Procesbegeleiding van A-Z

  Referenties

  Als installateur maakt VenFeld het voor mij mogelijk om mijn bedrijf uniek te positioneren in de energiemarkt. Na een aangename periode van samen optrekken kan mijn team de innovatieve producten van VenFeld inmiddels zelfstandig aanbieden en installeren. TheoAtechpro

  “Met de combinatie van zon-thermische buizen met een adsorptie of absorptie koelsysteem of warmtepomp bent u voorzien van één van de meest duurzame, betrouwbare en onderhoudsarme systemen voor warm water bereiding en koeling!”Nando Klein Gunnewiek

  Wilt u ook?

  CO2 uitstoot reduceren

  Inspelen op de energietransitie

  Gebruik maken van netwerkvoordelen

  Onderscheidende producten aanbieden

  Plan dan een afspraak in! >

  Plan een oriënterende afspraak in

  • Quickscan
  • Contact binnen 2 werkdagen
  • Praktische adviezen
  Plan een afspraak

  Wij leveren onder andere de volgende producten: